Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Fadkoteletter i Paprikasovs
Fadkoteletter i Paprikasovs opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave fadkoteletter i paprikasovs:
- 300 g bacon i tern
- 200 g løg
- 400 g champignon
- 600 g svinekoteletter
- 1 spsk paprika
- 2 dl hvedemel
- 70 g koncentreret tomatpuré
- ½ liter madlavningsfløde
- 1 kg kartofler
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Fadkoteletter i Paprikasovs:
Svits bacontern på panden sammen med hakket løg og champignon skåret i skiver.
Læg det hele i et ildfast fad.
Ryst koteletterne i en pose med salt, peber, mel og paprika. Brun dem lidt på panden, og læg dem derefter over i fadet.
Lav en sovs af 2-3 spsk mel og paprika. Tilsæt hakket tomat og fløde eller mælk. Smag den til og hæld den over koteletterne.
Sættes i ovnen ved 200°C (almindelig ovn) i ca. 1 time.
Servér med kartofler eller ris og salat.
Tip! Istedet for koteletter kan du sagtens bruge mørbrad eller kylling.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.