Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Katharinas Fyldte Butternut Græskar
Katharinas Fyldte Butternut Græskar opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave katharinas fyldte butternut græskar:
- 1 butternut græskar
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 rød finthakket peberfrugt
- 5-7 finthakkede soltørrede tomater i olie
- 2 æg
- 400 g hakket svinekød
- 1 pose revet cheddarost
- 1 spsk oregano
- Salt
- Peber
- Lidt mel
- Parmesanost
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Katharinas Fyldte Butternut Græskar:
Skyl græskarret grundigt, skær enderne af, og halvér det. Fjern kerner og tråde.
Skær nu kødet ud - der skal være ca. 1 cm kød tilbage på skallen. Gem halvdelen af kødet til denne ret, og gem resten i fryseren til senere (f. eks. en suppe).
Blend græskarkød, løg og hvidløg til en ensartet masse. Tilsæt herefter resten af ingredienserne. Saml farsen med lidt mel til en klistret masse.
Fyld farsen i græskarskallerne, og drys med lidt parmesanost.
Bag græskarret i ovnen ved 180°C i cirka en time.
Serveres med en grøn salat og et stykke groft brød.