Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Hamburgerryg i Fad
Hamburgerryg i Fad opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave hamburgerryg i fad:
- 750-1000 g hamburgerryg
- 1-2 glas champignon
- 2½ dl piskefløde
- 5 dl madlavningsfløde
- 1 stor dåse (140 g) tomatpuré
- 1 dåse ananas
- ½ bouillonterning
- Salt
- Peber
- Tilbehør:
- Løse ris
- Kogt grøntsagsblanding
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Hamburgerryg i Fad:
Skær hamburgerryggen i bøffer af ca. 1 cm tykkelse. Krydr begge sider med salt og peber. Lad dem stege af på en pande med lidt fedtstof i, til de har fået en smule stegeskorpe.
Rist champignonerne af.
Rist tomatpuréen af på panden, og hæld derefter fløden i. Giv det et hurtigt opkog. Smag sovsen til med ½ bouillonterning, ananassaft, salt og peber.
Læg hamburgerrygskiverne i et ildfast fad med ananasskiver imellem. Drys champignonerne over og slut af med fløden.
Sæt fadet i ovnen ved 180°C i 45-60 minutter.
Serveres med ris og kogte grøntsager.