Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Hamburgerryg i Fad


Print opskriften på Hamburgerryg i Fad Print opskrift

Del på Facebook

Hamburgerryg i Fad opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave hamburgerryg i fad:



Opskrift indsendt af


Hamburgerryg i Fad opskrift

SÃ¥dan laver du Hamburgerryg i Fad:

Skær hamburgerryggen i bøffer af ca. 1 cm tykkelse. Krydr begge sider med salt og peber. Lad dem stege af på en pande med lidt fedtstof i, til de har fået en smule stegeskorpe.

Rist champignonerne af.

Rist tomatpuréen af på panden, og hæld derefter fløden i. Giv det et hurtigt opkog. Smag sovsen til med ½ bouillonterning, ananassaft, salt og peber.

Læg hamburgerrygskiverne i et ildfast fad med ananasskiver imellem. Drys champignonerne over og slut af med fløden.

Sæt fadet i ovnen ved 180°C i 45-60 minutter.

Serveres med ris og kogte grøntsager.

Print opskriften på Hamburgerryg i Fad Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Bagt Kartoffelmos med Hamburgerryg-Rester Pulled Pork Burger med Barbequesauce & Coleslaw Ribbenstegssandwich Roulade med Skinkefyld Forloren Hare I Frikadeller med Chili, Gulerod & Soltørede Tomater