Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Forloren Hare I
Forloren Hare I opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Forloren Hare I:
Tag en skål og bland de 2 slags fars sammen. Tilsæt æg, salt og peber. Kom lidt mel (ikke for meget) i farsen.
Hæld farsen ud på bordet, og bland baconternene i.
Rul farsen som du ønsker haren skal se ud, og tril den derefter med rasp. Læg baconskiverne over haren, og kom til sidst haren i et stort fad, som er smurt ganske lidt.
Nu sættes haren i ovnen ½ time på 225°C. I mellemtiden kan du lave saucen:
Tag en gryde og hæld mælken op i, tilsæt smørret, tænd for kogepladen og lad smørklatten smelte nede i mælken.
Når smørret et smeltet tilsætter du salt og peber efter smag. Derefter ribsgelé og lidt sukker. Rør godt i saucen, tilsæt meljævning og til sidst kulør.
Nu har haren været i ovnen ½ time. Tag den ud, og hæld saucen ud over den (alt det sauce, der kan være i fadet). Sæt haren ind i ovnen igen ½ time på 160°C.