Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Karolines Søndagsgryde
Karolines Søndagsgryde opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave karolines søndagsgryde:
- 600 g skært svinekød
- 1 stort, hakket løg
- 50 g smør
- 1 tsk groft salt
- Friskkværnet peber
- 1-2 tsk tørret basilikum
- 1 dåse hakkede tomater
- 250 g champignon
- 1½ dl madlavningsfløde
- Persille
- Løse ris
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Karolines Søndagsgryde:
4 personer.
Skær kødet i små terninger. Brun kød og løg i gyldent smør i en gryde.
Tilsæt krydderier og tomater med væde.
Lad retten småkoge 45 minutter.
Rens champignonerne og skær dem i skiver. Bland dem i kødet, og kog retten videre i ca. 15 minutter til kødet er mørt.
Hæld fløde ved kødet. Kog saucen godt igennem og smag retten til. Kan evt. jævnes.
Drys med persille og servér med løse ris.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.