Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Pulled Pork Burger med Barbequesauce & Coleslaw
Pulled Pork Burger med Barbequesauce & Coleslaw opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave pulled pork burger med barbequesauce & coleslaw:
- Pulled pork
- Burgerboller
- Barbequesauce:
- 1 dl ketchup
- 100 g brun farin
- 2 spsk æblecidereddike
- 2 tsk soya
- 2 tsk dijonsennep
- 2 tsk paprika
- 2 tsk røget paprika
- 1 fed hvidløg
- Coleslaw:
- 200 g revet gulerod
- 200 g fintsnittet hvidkål
- Creme fraiche 18%
- Lidt hvidløg
- Salt
- Peber
- Balsamico
- Lidt sukker
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Pulled Pork Burger med Barbequesauce & Coleslaw:
Pulled pork:
Her finder du opskriften på supermørt pulled pork.
Barbequesauce:
Pres hvidløget og rør alle ingredienserne sammen. Lad den stå på køl til alt sukkeret er opløst.
Man kan sagtens bruge saucen til at marinere et stykke kød (eks. kylling).
Coleslaw:
Riv gulerødderne og snit hvidkålen. Bland creme fraiche, hvidløg, salt, peber, balsamico og sukker sammen til dressingen - mængderne er lidt efter temperament, så prøv dig frem.
Læg en gavmild mængde pulled pork i en burgerbolle, læg coleslaw på, og top med hjemmelavet barbequesauce