Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Svinemørbrad Fyldt med Champignon & Urter
Svinemørbrad Fyldt med Champignon & Urter opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave svinemørbrad fyldt med champignon & urter:
- 1 svinemørbrad
- Salt
- Peber
- 1 finthakket løg
- 2 spsk smør
- 250 g finthakket champignon
- 2 fed presset hvidløg
- 1 bundt hakket persille
- 2 spsk finthakket purløg
- 1 dl tør hvidvin
- 3 dl piskefløde
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Svinemørbrad Fyldt med Champignon & Urter:
Puds mørbraden af, og del den på den lange led - bank den eventuelt let ud. Krydr godt med salt og peber.
Svits det finthakkede løg i smørret i en gryde til stykkerne er klare, men ikke brune. Tilsæt de finthakkede champignon, hvidløget, hakket persille og purløg. Lad det hele simre et par minutter. Tag det af varmen.
Fordel fyldet på den delte mørbrad, og fold den sammen om det. Bind bomuldsgarn omkring, og brun nu mørbraden godt på alle sider i smør i en gryde.
Tag mørbraden op og tilsæt vin og fløde. Lad det koge op et par minutter. Kom mørbraden tilbage i gryden. Er der fyld i overskud, kan dette ligeledes kommes i gryden. Lad mørbraden simre i væsken ca. 20 minutter.
Tag nu mørbraden op, og skær den i skiver, og server skyen til. Skyen kan eventuelt jævnes, hvis den er for tynd.
Tip: Kan man ikke lide hvidløg, kan dette sagtens undlades.