Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Svinemørbrad Fyldt med Champignon & Urter


Print opskriften på Svinemørbrad Fyldt med Champignon & Urter Print opskrift

Del på Facebook

Svinemørbrad Fyldt med Champignon & Urter opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave svinemørbrad fyldt med champignon & urter:



Opskrift indsendt af


Svinemørbrad Fyldt med Champignon & Urter opskrift

Sådan laver du Svinemørbrad Fyldt med Champignon & Urter:

Puds mørbraden af, og del den på den lange led - bank den eventuelt let ud. Krydr godt med salt og peber.

Svits det finthakkede løg i smørret i en gryde til stykkerne er klare, men ikke brune. Tilsæt de finthakkede champignon, hvidløget, hakket persille og purløg. Lad det hele simre et par minutter. Tag det af varmen.

Fordel fyldet på den delte mørbrad, og fold den sammen om det. Bind bomuldsgarn omkring, og brun nu mørbraden godt på alle sider i smør i en gryde.

Tag mørbraden op og tilsæt vin og fløde. Lad det koge op et par minutter. Kom mørbraden tilbage i gryden. Er der fyld i overskud, kan dette ligeledes kommes i gryden. Lad mørbraden simre i væsken ca. 20 minutter.

Tag nu mørbraden op, og skær den i skiver, og server skyen til. Skyen kan eventuelt jævnes, hvis den er for tynd.

Tip: Kan man ikke lide hvidløg, kan dette sagtens undlades.

Print opskriften på Svinemørbrad Fyldt med Champignon & Urter Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Katharinas Fyldte Butternut Græskar Carnita - Taco Koteletter i Fad Stegt Flæsk Svinemørbrad med Bacon & Pikantost Kødboller i Selleri