Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Langtidsstegt Flæsk i Ovnen


Print opskriften på Langtidsstegt Flæsk i Ovnen Print opskrift

Del på Facebook

Langtidsstegt Flæsk i Ovnen opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave langtidsstegt flæsk i ovnen:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Langtidsstegt Flæsk i Ovnen:

Til 4 personer.

Dup flæskeskiverne tørre med et stykke køkkenrulle, og bank dem let med håndfladen.

Læg flæsket på en rist, der kan ligge i en bradepande. Læg gerne et stykke bagepapir i bunden af bradepanden, det letter rengøringen bagefter.

Hold afstand, når du lægger kødet på, så flæskeskiverne ikke rører hinanden på risten. Drys dem med salt og lad dem stå et kvarter på køkkenbordet.

Tænd ovnen på 100°C varmluft, og steg nu flæsket i 1 time.

Derefter skruer du ovnen op på 230°C, og steger flæsket færdigt i yderligere cirka 20 minutter. Pas på det ikke bliver for mørkt, men det plejer at passe med ca. 20 minutter til sidst.

Tag det stegte flæsk af risten, og servér med kartofler, persillesovs og rødbeder :-)

Langtidsstegt Flæsk i Ovnen opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Langtidsstegt Flæsk i Ovnen Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Boller i Karry Glaseret Hamburgerryg Frikadeller i Ovn Stegt Flæsk Pulled Pork Farserede Porrer