Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Lasagne med Svinekød og Peberfrugter
Lasagne med Svinekød og Peberfrugter opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave lasagne med svinekød og peberfrugter:
- 3 fintskårne peberfrugter
- 2 hakkede løg
- 2 spsk olivenolie
- 400 g hakket svinekød
- 1 bundt grofthakket frisk basilikum
- 2 fed finthakket hvidløg
- ½ liter mælk
- ½ dl hvedemel
- Salt
- Peber
- Lasagneplader
- 125 g frisk mozzarellaost
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Lasagne med Svinekød og Peberfrugter:
Til 4 personer.
Svits peberfrugter og løg i olien på en pande, til de bliver bløde og møre.
Findel kødet og svits det med, til det bruner.
Tilsæt basilikum og hvidløg og smag til med salt og peber.
Pisk mælk og mel sammen og kog op under omrøring. Lad sovsen simre i 5 minutter og smag til med salt og peber.
Riv mozzarellaen groft.
Anbring lidt sovs i bunden af et ovnfast fad. Læg et lag lasagneplader ovenpå, derpå et lag sovs. Fortsæt på den måde og sørg for, at mængden af kød og grøntsager passer til mængden af lasagneplader. Drys toppen med mozzarella.
Dæk fadet med sølvpapir - pas på, at den ikke rører osten, og bag lasagnen i ovnen ved 180°C i ca. 30 minutter. Fjern sølvpapiret, og bag lasagnen, til toppen er gyldenbrun.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.