Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Paprikakoteletter
Paprikakoteletter opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave paprikakoteletter:
- 4 tynde skiver bacon
- 6-8 fadkoteletter
- 2-3 tsk paprika
- Salt
- Friskkværnet peber
- 1 finthakket løg
- 1-2 fed finthakket hvidløg
- 250 g champignon
- 1-2 spsk tomatpuré
- 1 tsk merian
- 1½-2 dl bouillon
- 1 dl creme fraiche
- ½ spsk hvedemel
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Paprikakoteletter:
Halvér baconskiverne og steg dem sprøde og gyldne på panden. Tag baconskiverne af og læg dem på fedtsugende papir. Hæld evt. fedt af panden.
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Sæt dem på panden samlet på højkant med fedtkanten nedad - støt dem så de ikke vælter. Steg ca. 1-2 minutter på højkant, til en del af fedtet er smeltet af. Læg koteletterne ned, brun dem 1 minut på hver side.
Krydr med paprika, salt og peber. Tag dem af panden.
Svits løg og evt. hvidløg let klare på panden. Tilsæt champignon og lad dem svitse med et par minutter. Tilsæt tomatpuré, merian og bouillon og kog panden af.
Rør hvedemel ud i creme fraiche og rør det i saucen. Smag saucen til med salt, peber og paprika.
Læg koteletterne ned i saucen og lad dem simre 1½-2 minutter til koteletterne er møre. Læg bacon over og servér.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.