Madkampen.dk » Ingredienser » Merian

Opskrifter på mad med Merian

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor Merian indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Turbo Chili Con Carne

    Skær kødet i 2 cm tykke stykker, og vend det med salt, peber, røget paprika og spidskommen. Hak skalotteløg og hvidløg fint. Varm lidt olie op i en gryde. Når olien er godt varm, steges kødet hurtigt af. Det skal ikke være gen...


  2. Frikadeller med Tomatsauce (Vægtvogterne)

    4 portioner - 11 ProPoints pr. portion Rør det hakkede kød meget grundigt sammen med samtlige ingredienser til farsen. Lad det hvilke i køleskabet i en halv times tid, og rør igen. Kog pastaen. Form farsen til frikadeller med e...


  3. Paprikakoteletter

    Halvér baconskiverne og steg dem sprøde og gyldne på panden. Tag baconskiverne af og læg dem på fedtsugende papir. Hæld evt. fedt af panden. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Sæt dem på panden samlet på højkant med fedt...


  4. Chiligryde med Safranris

    Skær kødet i terninger eller strimler og brun det i en gryde i 1½ spsk af fedtstoffet. Drys melet over. Hak løget og svits det i en stegepande i resten af fedtstoffet. Kom løgene i gryden og kog panden af i lidt bouillon. Hæld det ...


  5. Spaghettigryde

    Merian

    Rens porrerne og snit dem fint. Skær pølserne i skiver. Skær bacon i strimler. Smelt fedtstoffet i en gryde og svits spaghetti (bræk dem i mindre stykker), porrer, pølser og bacon heri. Hæld bouillon ved og lad retten småsy...



  6. Bøf Bourgignon

    Skær kødet i store terninger og brun det i fedtstof i en stegegryde. Tilsæt salt, peber og de øvrige krydderier. Drys melet over og hæld vin (eller tilsvarende bouillon) ved, så kødet er dækket. Kom tomatpuré i. Lad retten...


  7. Fyldig Kyllingegryde

    Bland tomater og bouillon og bring det i kog. Skræl kartoflerne og skær dem i tern ca. 3x3. Pil og hak løget. Rens bladselleriet og snit det fint. Kom kartofler, løg og selleri i gryden. Lad det koge 10 minutter og krydr med merian, ...


  8. Grahamspandekager med Tunfyld

    Grahamsmel, mel og mælk piskes sammen. Æg og salt piskes i. Dejen bages som 10-12 tynde pandekager. Fyld: Franskbrødskrummerne udblødes ca. 10 minutter i fløden. Løg, olie og tomatpuré røres i, og fyldet smages til med sal...


  9. Lasagne med 3 Oste

    Sæt ovnen på 200°C. Smør et ovnfast fad med fedtstof. Brun kødet på en teflonpande. Udkern peberfrugterne og skær dem i tern. Pil løget og skær det i tern. Pil hvidløget. Kør peberfrugt, løg og hvidløg i en blender og tilsæ...


  10. Fars i Fad med Spaghetti

    Kog spaghettien i rigeligt letsaltet vand. Hæld vandet fra og bland lidt fedtstof og revet ost i spaghettien. Fordel den i et smurt, ovnfast fad. Rør det hakkede kød med krydderier, æg og fløde. Fordel farsen over spaghettien, og sÃ...


  11. Hvidløgs-Sampesuppe med Sprøde Tortillaer

    Pil hvidløgene og skær dem et par gange igennem. Rens svampene og hak dem groft. Smelt smørret og kom hvidløgene i. Rør i dem ved svag varme 5-8 minutter, så de ikke bliver brune. Kom svampene i og rør til de er skrumpet ...


  12. Pirogger med Oksekød & Bønnespirer

    Smelt smørret i en gryde, tilsæt mælken, og varm det op, til det er lunkent. Gæren smuldres i et dejfad og røres ud i væsken. Tilsæt salt, æg og det meste af melet. Rør dejen sammen, til den er glat og smidig - den skal slipp...