Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Skinkestrimler i Gylden Sauce
Skinkestrimler i Gylden Sauce opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave skinkestrimler i gylden sauce:
- 25 g smør
- 2 spsk koncentreret tomatpuré
- 1 dl vand
- 1 tsk groft salt
- 400 g skinkestrimler
- 1/4 liter Karolines Køkken whiskysauce
- 100 g porre
- 300 g dampede porrer
- 200 g dampede ærter
- 320 g parboiled ris
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Skinkestrimler i Gylden Sauce:
Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Tilsæt tomatpuré og svits den i ca. ½ minut. Kom vand og salt i panden og bring blandingen i kog.
Tilsæt kødet og kog det i ca. 1½ minut. Tag kødet op og tilsæt whiskysauce og porretop, som er skåret i meget tynde ringe. Bring saucen i kog, kom kødet tilbage i panden og kog det i ca. ½ minut. Smag til og server straks sammen med grøntsager og ris.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.