Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Svinemørbrad med Sommergrøntsager i Fad
Svinemørbrad med Sommergrøntsager i Fad opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave svinemørbrad med sommergrøntsager i fad:
- 800 g afpudset svinemørbrad
- 1 spsk olie
- Salt
- Peber
- Grøntsagsfad:
- 500 g hvide asparges
- 1 bundt forårsløg
- 300 g gulerødder
- 600 g nye kartofler
- ½ liter Mornaysauce
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Svinemørbrad med Sommergrøntsager i Fad:
Til 4 personer.
Skræl de hvide asparges fra top mod bund, og knæk den nederste træede ende af.
Skær asparges og forårsløg i små stykker, gulerødder i tern og kartofler i kvarte.
Hæld grøntsagerne og kartoflerne i et smurt ildfast fad, der er krydret med salt og peber. Hæld mornaysaucen over og bag i ovn ved 180°C i ca. 40 minutter.
Når grøntsagsfadet har været i ovnen i 20 minutter, skæres mørbraden i 6-8 bøffer, som trykkes med hånden til de er ca. 2-3 cm tykke.
Steg bøfferne på en varm pande i ca. 6 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Servér straks.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.