Opskrifter » Mad til Højtider » Jul » Mini-marcipanmuffins med Nougat-topping
Mini-marcipanmuffins med Nougat-topping opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave mini-marcipanmuffins med nougat-topping:
- 200 g hvedemel
- 125 g sukker
- 100 g smør
- 2 æg
- 1½ dl mælk
- 200 g marcipan
- 2 tsk bagepulver
- Pynt:
- 100 g blød nougat
- 2 dl piskefløde
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Mini-marcipanmuffins med Nougat-topping:
Pisk æg og sukker lyst of luftigt. Tilsæt det smeltede, afkølede smør.
Bland mel, bagepulver og mælk i dejen lidt ad gangen.
Riv marcipanen groft og vend den i dejen.
Fordel dejen i ca. 30 miniforme.
Bag dem ca. 15 minutter midt i en 180°C forvarmet ovn.
Pynt:
Varm fløde og nougat op til nougaten er helt smeltet.
Lad massen køle HELT af i køleskabet, gerne natten over.
Når den er kold, piskes den op til en luftig creme, der kommes i en sprøjtepose og fordeles på kagerne.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.