Opskrifter » Mad til Højtider » Jul » Svinekam med Rosmarin & Hvidløg


Print opskriften på Svinekam med Rosmarin & Hvidløg Print opskrift

Del på Facebook

Svinekam med Rosmarin & Hvidløg opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave svinekam med rosmarin & hvidløg:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Svinekam med Rosmarin & Hvidløg:

Pil nålene af rosmarinkvistene, og pil hvidløgene. Hak begge dele fint i en blender sammen med olien.

Snør stegen med kødtråd, så den holder faconen. Stik små lommer med en spids kniv, og fordel hvidløg-rosmarinolien rundt omkring i hele stegen.

Gnid stegen godt med salt og peber, og klip de 2 rosmarinkviste i mindre stykker, som fordeles rundt på kødet under snoren.

Stegen lægges i en bradepande, og steges 20 minutter ved 225°C (almindelig ovn). Skru derefter ned til 150°C og steg i yderligerer 1½ time. Dryp engang imellem med stegeskyen, som også kan bruges til at lave sovs med til sidst.

Svinekam med Rosmarin & Hvidløg opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Svinekam med Rosmarin & Hvidløg Print opskrift

Andre spændende opskrifter i jul kategorien

Brunkager Helles Fedtebrød Julefrikadeller med Grønlangkål & Ristet Rugbrød Brændte Mandler Jødekager Stegt And