Opskrifter » Madpakke » Diverse » Superbløde Pølsehorn
Superbløde Pølsehorn opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Superbløde Pølsehorn:
Opvarn ovnen til 40°C
Opløs gæren i mælken og lad det hvile i 5 minutter inden du tilføjer 225g mel og 60 g sukker. Dæk skålen med film og sæt den i ovnen i ca. 20 minutter.
Pisk de 3 æg sammen med resten af sukkeret, det smeltede smør og salt og bland det i dejen.
Kør dejen på maskine med dejkrog og tilsæt så melet lidt ad gangen. Dejen har fået nok mel, når den slipper siderne på skålen. Lad den ælte i ca. 15 minutter ved lav hastighed.
Dæk skålen med film og sæt igen skålen i ovnen i ca. 1 time.
Når dejen er færdighævet, ruller du den til 5 boller. Rul hver bolle ud til en cirken og skær så 8 trkanter med en pizzaskærer.
Læg en pølse (og evt. et stykke ost) i den brede ende af trekanten. Fold siderne lidt op over pølsen, og tril nu til et horn.
Læg hornene på en bageplade med bagepapir med dejspidsen nedad og lad dem hæve i ovnen igen i 20 minutter.
Tag hornene ud og skru temperaturen op til 180°.
Pensl hornene med sammepisket æg og drys evt. med lidt sesam. Bag dem i ovnen i 20 minutter