Opskrifter » Madpakke » Diverse » Pølsehorn
Pølsehorn opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Teis Risom Pedersen
Sådan laver du Pølsehorn:
Smelt margarinen, tilsæt mælken og lad det blive håndvarmt.
Rør gæren ud i den lune væde. Tilsæt salt og bland melet i ad et par gange til dejen har en passende konsistens.
Ælt dejen godt. Stil den tildækket til hævning i ½ time.
Del dejen i 5-6 stykker, og rul hver del ud til en cirkel. Del hver cirkel i 4 trekanter (lagkagestykker).
Læg en pølse på og rul dejen sammen fra den brede ende mod spidsen og form til små horn.
Lad pølsehornene efterhæve i 15 minutter.
Pensl med æg og drys evt med sesamfrø.
Bag pølsehornene 16-18 minutter ved 200 grader i den nederste halvdel af ovnen.