Opskrifter » Madpakke » Diverse » Pizzasnegle
Pizzasnegle opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Pizzasnegle:
Smuldr gæren i vandet, og rør godt indtil alt gæren er opløst. Tilsæt salt og olie.
Bland melet i 1 dl af gangen. Når de 5 dl er tilføjet, spred den sidste dl ud på bordet, og ælt dejen til den er lind.
Sæt dejen til hævning i 10 minutter.
Rul dejen ud til en stor rektangel (lang, men ikke så bred).
Rør tomatpuré, presset hvidløg, salt og peber sammen, og pensl det på dejen. Sørg for at fordele det godt.
Drys skinkestrimlerne og osten ud over.
Rul det hele sammen til en roulade, og prøv at få enderne til at hænge fast i resten af dejen eventuelt ved at smøre en lille smule olie på.
Skær dejen ud i små snegle og fordel dem på en beklædt bageplade.
Bag i 15 minutter ved 200°C.
P.S. Skinkestrimlerne kan skiftes ud med svitses hakket oksekød, og du kan selvfølgelig også tilsætte grøntsager såsom majs, peberfrugt eller løg.