Opskrifter » Pastaretter » Lasagne » Ostefyldte Lasagneruller
Ostefyldte Lasagneruller opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave ostefyldte lasagneruller:
- 12 lasagneplader
- Fyld:
- 1 grøn peberfrugt
- 250 g mozzarella
- 400 g ricottaost
- 1 dl revet parmesanost
- 1 æg
- 3 spsk hakket persille
- 2 spsk hakket frisk basilikum
- 1 tsk friskpresset citronsaft
- 1 tsk paprika
- 1/4 tsk cayennepeber
- Salt
- Friskkværnet peber
- 1 dåse (400 g) salsa
- Olie
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Ostefyldte Lasagneruller:
Sæt ovnen på 175°C. Smør et ovnfast fad med olie og stil det til side.
Bring vand i kog i en gryde og læg lasagnepladerne i. Lad dem koge i 7 minutter. Tag pladerne op og lad dem dryppe af. Spul dem med koldt vand.
Gør peberfrugten i stand og skær den i tern. Lad mozzarellaen dryppe af og riv den.
Anvend en foodprocessor til at blande ricottaost, 1 dl af mozzarellaen, parmesanost, æg, persille, basilikum, citronsaft, paprika og cayennepeber. Smag til med salt og peber.
Fordel fyldet langs midten af lasagnepladerne. Run fyldet ind i lasagnen.
Læg lasagnerullerne tæt ved siden af hinanden i fadet, med sammenføjningerne nedad og hæld salsaen over. Drys med resten af den revne mozzarella. Stil fadet i ovnen i ca. 30 minutter, til osten er smeltet.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.