Opskrifter » Pastaretter » Nudler » Pekingnudler med Kylling
Pekingnudler med Kylling opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave pekingnudler med kylling:
- 4 kyllingefileter
- 150 g kinesiske nudler
- 1½-2 tsk margarine
- ½ dl fintsnittet forårsløg
- Marinade:
- 1-2 fed hvidløg
- 2 spsk hoisinsauce
- 2 spsk soya
- 2 spsk honning
- 1½ sps risvineddike
- ½-3/4 spsk friskrevet ingefær
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Pekingnudler med Kylling:
Lav marinaden: Bland hvidløg, hoisinsauce, soya, honning, eddike og ingefær godt. Hold ½ dl marinade tilbage.
Striml kyllingefileterne og vend dem i resten af marinaden, så de dækkes på alle sider. Dæk skålen med plastfolie og stil den på køl, ca. 30 minutter.
Kog nudlerne, men udelad salt. Lad dem løbe af i et dørslag.
Smelt fedtstoffet på en stor teflonpande, mens nudlerne koger. Tag kyllingekødet op af marinaden og brun det på panden. Kassér marinaden, som kødet har ligget i. Lad kødet stege under omrøring ca. 10 minutter, til det er gennemstegt og ikke længere rosa.
Kom nudler, forårsløg og resten af marinaden på panden. Rør rundt og varm igennem. Anret på 4 tallerkner, og servér straks.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.