Opskrifter » Pastaretter » Pasta » Fyldte Pastasnegle
Fyldte Pastasnegle opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave fyldte pastasnegle:
- 5 dl findelt krabbekød
- 24 store pastasnegle
- 5 dl ricottaost
- 1 spsk hakket, frisk persille
- 1/4 tsk friskkværnet sort peber
- Tomatsauce:
- 1 tsk olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 1 dåse (400 g) hakkede tomater
- ½ tsk oregano
- 1/8 tsk chili
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Fyldte Pastasnegle:
Sæt ovnen på 200°C. Kog pastasneglene efter pakkens anvisninger og lad dem dryppe af i et dørslag.
Opvarm olien ved jævn varme i en stor gryde. Tilsæt hakket hvidløg og steg det under omrøring i ca. 1 minut. Skru lidt ned og hæld de knuste tomater i gryden. Krydr med oregano og chilipeber. Lad saucen koge under låg til den begynder at blive tyk (ca. 15 minutter).
Bland krabbekød, ricottaost, persille og sort peber godt i en skål.
Fordel krabbeblandingen i pastasneglene. Læg dem i et ovnfast fad og hæld tomatsaucen over. Gratinér i ovnen til sneglene er gennemvarme (ca. 15 minutter). Servér straks.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.