Opskrifter » Pastaretter » Pasta » Ovnbagt Porre-Pasta Fad
Ovnbagt Porre-Pasta Fad opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave ovnbagt porre-pasta fad:
- ½ liter madlavningsfløde
- 6-8 æg
- 2-3 porrer
- 2 pakker skinketern
- 250 g grove pastaskruer
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Ovnbagt Porre-Pasta Fad:
Kog pastaskruerne som anvist på pakken.
Pisk æg og madlavningsfløde med salt og peber.
Rens og skær porrerne i skiver.
Når pastaen er kogt færdig, tager du et ildfast fad.
Start med et lag pasta, herefter porrer, så skinke og så starter du forfra til der ikke er mere.
Fordel til slut æggemassen over retten.
Bages i en forvarmet ovn ved 200°C i 50-60 minutter.
Tip! Du kan erstatte fløden med mælk og få en mere fedtfattig ret. Du kan erstatte skinketernene med en rest kød fra dagen før (koteletter, hamburgerryg, pølser o.s.v.). Og så er retten god som "tøm køleskabet" idet du sagtens kan putte alle mulige grøntsager i (lidt majs, en rest peberfrugt o.s.v.).
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.