Opskrifter » Pastaretter » Pasta » Pastagratin med Tun
Pastagratin med Tun opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Pastagratin med Tun:
Læg pastaen i kogende saltet vand og kog den i 5 minutter. Lad pastaen dryppe godt af og bland den med olien.
Afpuds selleristilkene og skær dem i tynde skiver. Pil løget og hak det fint. Lad tunfisken dryppe af og smuldr den groft.
Bland selleri, løg, tunfisk, creme fraiche og ost med pastaen. Smag til med worcestershiresauce og peber.
Læg blandingen i et ovnfast fad. Drys derefter rasp over gratinen. Læg små klatter smør ovenpå.
Stil gratinen i en kold ovn og sæt ovnen på 175°C. Gratinér i ca. 35 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.