Opskrifter » Salater » Blandede Salater » Græsk Vintersalat med Feta
Græsk Vintersalat med Feta opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Græsk Vintersalat med Feta:
Skær kålen i kvarte, fjern stokken.
Snit kålen meget fint, kom den i en stor skål. Drys med en stor håndfuld groft salt og kram kålen med hænderne til den begynder at safte, falde sammen og blive blødere. Den skal ikke være helt slasket, bare mere medgørlig. Kom den i et dørslag og skyl saltet af.
Dræn kålen og læg den på et fad, vend rundt med lidt salt, olie, peber og fordel fetaen ovenpå. Drys med frisk oregano og læg citronkvarte på fadet.
Hver enkelt moser så fetaen sammen med salaten og drypper med citron.
Salaten er bedst samme dag, men kan godt holde til dagen efter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.