Opskrifter » Slankeopskrifter » Dukan » Dukan - Tærte med Skinke & Løg
Dukan - Tærte med Skinke & Løg opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave dukan - tærte med skinke & løg:
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Dukan - Tærte med Skinke & Løg:
Tænd ovnen på 200°C
Rør alle ingredienserne til dejen sammen, og fordel den i en cirkel på et stykke bagepapir (ca. 30 cm). Bag bunden i ovnen 3-4 minutter.
Tag bunden ud af ovnen, og læg den i et tærtefad, sørg for at få dej op af siderne også.
Rist løgene på en tør pande sammen med skinkestrimler- og tern. Pisk ingredienserne til ægemassen sammen, og bland det med skinke-løgblandingen.
Hæld det hele i tærtebunden, og bag det ved 180°C i 20-30 minutter. Den skal virke fast, når man trykker på den.
Fyldet kan varieres i et uendelige, prøv f.eks.:
- Skinke-champignon-løg
- Skinke-porre
- Kylling-champignon
- Tomat-løg
- Laks-spinat
For at tilføje ekstra smag, kan der tilsættes diverse krydderier/krydderurter til æggeblandingen.
Kan spises fra Fase 2 (Vekselfasen). Men hvis grøntsagerne undlades, allerede fra Fase 1 (Angrebsfasen).