Opskrifter » Slankeopskrifter » Vægtvogterne » Linse- og Rodfrugtsuppe
Linse- og Rodfrugtsuppe opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave linse- og rodfrugtsuppe:
- 2 skalotteløg
- 1 fed hvidløg
- 160 g kartofler
- 2 gulerødder
- 1 pastinak
- 2 tsk olie
- 1 tsk tørret timian
- 1 dl røde linser
- 13-14 dl grøntsagsbouillon
- 1 spsk hakket, frisk timian
- 4 spsk max 9% creme fraiche
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Linse- og Rodfrugtsuppe:
4 portioner.
Hak løg og hvidløg.
Skær de skrællede kartofler, gulerødder og pastinak i tern.
Svits løg og rodfrugter i olie i en gryde. Krydr med timian, salt og peber.
Tilsæt linser og bouillon, og lad simre ved svag varme i ca. 20 minutter. Drys hakket frisk timian over, og servér med en klat creme fraiche.
Pro-points i HELE portionen: 16
Pro-point i EN portion: 4
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.