Opskrifter » Slankeopskrifter » Vægtvogterne » SpidskÃ¥ldolmere
Spidskåldolmere opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave spidskåldolmere:
- 1 spidskål
- ½ dl perlebyg
- 1 løg
- 100 g champignon
- 3 tsk flydende margarine
- 400 g hakket svinekød
- 1 spsk japansk soja
- 800 g kartofler
- Gulerødder
- Haricots verts
- Sauce:
- 1 dl bouillon
- Soja
- 1 dl madlavningsfløde
- 2 tsk saucejævner
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Spidskåldolmere:
4 portioner.
Kog perlebyggen.
Skær stokken af kålen og kog den i letsaltet vand i ca. 5 minutter.
Lad kålen afkøle og pil bladene af. Hak løg og champignon og steg i 1 tsk margarine.
Bland med perlebyg, hakket kød, soja, salt og peber og fordel fyldet på kålbladene. Rul dem godt sammen.
Brun dem i margarine og læg dem i et ovnfast fad. Steg færdig i ovnen ved 200°C i ca. 30 minutter.
Sauce: Kog bouillon og fløde op under omrøring og pisk jævning og soja i. Servér med kogte kartofler, grøntsager og sauce.
Pro-points i HELE portionen: 46
Pro-points i EN portion: 12
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.