Opskrifter » Supper » Varme Supper » Hurtig Kyllingesuppe med Rosinsalsa
Hurtig Kyllingesuppe med Rosinsalsa opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave hurtig kyllingesuppe med rosinsalsa:
- 1 liter Karolines Køkken kyllingesuppe
- 500 g frossen orientalsk wokblanding
- 400 g stegt kyllingebryst
- Rosinsalsa:
- 4 spsk sød chilisauce
- 4 spsk grofthakkede peanuts
- 1 dl rosiner
- Tilbehør:
- Naanbrød
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Hurtig Kyllingesuppe med Rosinsalsa:
Hæld suppen i en tykbundet gryde.
Bring suppen i kog under omrøring. Tilsæt herefter wokblandingen og kylling (skåret i mundrette bider) og lad suppen koge ved jævn varme i ca. 5 minutter. Stadig under omrøring.
Smat eventuelt suppen til med salt og peber.
Til salsaen vendes chilisauce, peanuts og rosiner sammen.
Server suppen sammen med salsaen i en lille skål, så man selv kan drysse lidt på suppen samt ristet naanbrød.
En nem og hurtig aftensmad.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.