Opskrifter » Supper » Varme Supper » Mexikansk Suppe med Oksekød
Mexikansk Suppe med Oksekød opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave mexikansk suppe med oksekød:
- 150 g bacontern
- 5-6 forårsløg
- 3 store kartofler
- 3 gulerødder
- 1 dåse hakkede tomater
- 7 dl grøntsagsbouillon
- 250 g majs
- 2 dl madlavningsfløde
- ½ tsk chilipulver
- Salt
- Peber
- Evt. friskhakket chili
- 400-500 g hakket oksekød
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Mexikansk Suppe med Oksekød:
Opskriften er til 4 personer, hvis den spises som hovedret - 6 personer, hvis den spises som forret.
Steg baconternene sprøde ved svag varme. Tag baconen af panden.
Snit løgene fint. Skræl og skær kartofler og gulerødder i tern. Svits det hele i baconfedtet og krydr med chili og lidt peber.
Tilsæt de hakkede tomater og bouillonen, og kog suppen ved svag varme under låg i 15 minutter.
Kom majsene i og kog i yderligere 5 min. Rør fløde i og varm godt igennem.
Smag til med salt og peber, og server suppen rygende varm drysset med baconternene.
Servér et godt brød til.