Opskrifter » Supper » Varme Supper » Kartoffelsuppe med Bacon
Kartoffelsuppe med Bacon opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kartoffelsuppe med bacon:
- 4 porrer
- 2 spsk olie
- 4 fed presset hvidløg
- 1 kg kartofler
- 300 g persillerødder
- 1 liter kalvebouillon
- 1-2 tsk timian
- 300 g bacon
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kartoffelsuppe med Bacon:
Rens porrerne godt, og skær dem i tynde skiver.
Svits porrerne i olie sammen med hvidløg.
Tilsæt kartofler og persillerod, som er skåret i grove tern, bouillon og timian.
Lad det simre i 30 minutter. Purér suppen.
Kog suppen op under omrøring, smag til med salt og peber.
Serveres med stegt bacon (evt. kalkun eller skinkestrimler) og groft brød.