Opskrifter » Supper » Varme Supper » Hyldebærsuppe med Æbler
Hyldebærsuppe med Æbler opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave hyldebærsuppe med Æbler:
- Vanillecreme:
- 1½ dl Cheasy fraiche
- 1 spsk sukker
- Korn af halv stang vanille
- Suppe:
- 4 dl koncentreret sød hyldebærsaft
- 6 dl vand
- 1½ spsk majsstivelse
- 1½ spsk vand
- 300 g uskrællede æbler
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Hyldebærsuppe med Æbler:
Vanillecreme: Vend forsigtigt Cheasy fraiche, sukker og vanillekorn sammen. Stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst 15 minutter. Smag til.
Suppe: Bring hyldebærsaft og vand i kog i en gryde. Rør majsstivelse og vand sammen til en jævning og rør den i suppen. Lad den koge i ca. 1 minut.
Fjern stilk, blomst og kernehus fra æblerne og skær dem i tynde både. Kom æblebådene i suppen og kog den yderligere ca. 1 minut. Smag til.
Server den varme hyldebærsuppe sammen med den iskolde vanillecreme.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.