Opskrifter » Supper » Varme Supper » Canadisk Tomatsuppe
Canadisk Tomatsuppe opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Canadisk Tomatsuppe:
4 personer.
Varm olien op i en stor gryde.
Tilsæt løg og hvidløg, og sautér, til det begynder at karamellisere, men uden at det tager farve.
Tilsæt tomater, bladselleri, nelliker, persille, basilikum, hvid peber og sukker. Bring i kog, skru ned, og lad det simre, til konsistensen er grødet, ca. 40 minutter.
Kør suppen gennem en finmasket si. Kom den tilbage i gryden, og bring det i kog igen.
Smag til, og tilsæt mere sukker, salt og peber om nødvendigt.
Er suppen for tyk, så hæld lidt mere vand i. Pynt med persille.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.