Opskrifter » Tilbehør » Diverse Tilbehør » Ærtelasagne
Ærtelasagne opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave Ærtelasagne:
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1-2 spsk olivenolie
- 250 g frosne ærter
- 200 g hytteost
- 2 store æg
- 100 g friske lasagneplader
- 50-100 g revet ost
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
Sådan laver du Ærtelasagne:
Til 2 personer.
Tænd ovnen på 200°C
Hak løg og hvidløg fint. Sautér løgene på en pande med olivenolie. Vend ærterne i. Krydr med salt og peber og lad det simre under omrøring i 5 minutter.
Blend ærterne sammen med hytteost og æg og smag til med salt og peber.
Læg puréen lagvist sammen med lasagnepladerne og revet ost i et smurt, ildfast fad. Slut af med ærtepuré og revet ost.
Sæt fadet i ovnen ca. 20 minutter.
Bruges som tilbehør til et stykke kød, evt. en bøf eller kogt skinke/hamburgerryg.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.