Opskrifter » Tilbehør » Diverse Tilbehør » HvidkÃ¥lsgryde
Hvidkålsgryde opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Hvidkålsgryde:
Rens hvidkålen og skær den i fjerdedele. Fjern stokken. Striml kålen fint. Skyl den og lad den dryppe godt af.
Skær bacon i strimler og brun ved svag varme på en pande.
Pil løget og hak det fint. Bland det med baconet. Tilsæt den strimlede hvidkål. Krydr med salt og peber, læg låg på og lad det stege ved jævn varme i 10 minutter.
Tilsæt øllet. Rør creme fraiche i og lad det simre yderligere 10 minutter. Smag til med salt og peber.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.