Opskrifter » Tilbehør » Diverse Tilbehør » Rosmarin & Sennepsbagte Gulerødder
Rosmarin & Sennepsbagte Gulerødder opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave rosmarin & sennepsbagte gulerødder:
- 800 g gulerødder
- 200 g grøntsager (kartofler, pastinak, løg eller blegselleri)
- 3 spsk dijonsennep
- 2½ spsk akaciehonning
- 2 stilke frisk rosmarin
- ELLER
- 1 spsk tørret rosmarin
- 3 spsk olivenolie
- Salt
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Rosmarin & Sennepsbagte Gulerødder:
Til 4 personer.
Skræl gulerødderne og skær dem i rustikke stykker.
Vask/skræl de øvrige grøntsager og skær også dem i rustikke stykker.
Bland dijonsennep, rosmarin, honning, olivenolie og salt og vend grøntsagerne heri.
Bages i en forvarmet ovn ved 200°C i 25-30 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.