Opskrifter » Tilbehør » Diverse Tilbehør » Stuvet BlomkÃ¥l
Stuvet Blomkål opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave stuvet blomkål:
- 1 blomkål
- 15 g smør
- 2 spsk hvedemel
- 5 dl svinebouillon
- Revet muskatnød
- Salt
- Peber
- 1 bundt persille
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Stuvet Blomkål:
Fjern blade og stok fra kålen - skyl den grundigt.
Pluk kålen i buketter. Svits de grønne blade i smør i ca. 5 minutter.
Rør melet i, og spæd med bouillon. Lad det simre 5 minutter, og tilsæt så blomkålsbuketterne.
Lad det hele simre 10-15 minutter, til blomkålen er mør. Smag til med muskat, salt og peber og drys med hakket persille ved servering.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.