Opskrifter » Tilbehør » Diverse Tilbehør » Valnøddepesto
Valnøddepesto opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave valnøddepesto:
- 2 fed grofthakkede hvidløg
- 50 g revet parmesanost
- 100 g friske valnødder
- 1½-2 dl ekstra jomfruolivenolie
- 20 g basilikum
- Salt
- Friskkværnet sort peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Valnøddepesto:
Kom hvidløg, parmesan, valnødder og et godt skvæt olivenolie i en foodprocessor og kør til pastakonsistens.
Hæld resten af olien gennem tragten til den ønskede konsistens, mens motoren stadig kører.
Striml basilikumbladene i foodprocessoren ved at køre på puls-knappen et par gange, men bladene skal ikke køres til puré. Smag til.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.