Opskrifter » Tilbehør » Kartofler » Cremet Kartoffelgratin med Chorizo
Cremet Kartoffelgratin med Chorizo opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave cremet kartoffelgratin med chorizo:
- 1 kg kartofler
- 150 g chorizo
- 6 mellemstore æg
- 5 dl creme fraiche
- 100 g revet mozzarella
- 1 dl mælk
- 1 spsk flydende fedtstof
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Cremet Kartoffelgratin med Chorizo:
Vask kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i ca. 20 minutter og skræl dem efterfølgende.
Kog ligeledes æggene til de er hårdkogte, pil dem under koldt rindende vand og riv dem groft med et rivejern.
Pensl et stort ovnfast fad med fedtstoffet og fordel kartofler i bunden. Dernæst opbygges retten med æg, chorizo, creme fraiche, salt og peber.
Drys til slut med revet mozzarella og bag retten ved 180°C i 35 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.