Opskrifter » Tilbehør » Kartofler » Paprikakartofler
Paprikakartofler opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Paprikakartofler:
Skrub kartoflerne og kog dem ca. 10 minutter i letsaltet vand.
Pil løgene og hak dem. Svits dem i fedtstof i en tykbundet gryde. Drys med paprika når løgene er gyldne.
Hæld bouillon ved og kog op.
Pil kartoflerne og skær dem i skiver. Skold, flå og hak tomaterne. Hak peberfrugterne fint (husk at fjerne kernerne).
Kom kartofler, peberfrugter, tomater, kommen, salt og peber i gryden. Læg låg over retten og lad den småsyde til kartoflerne er møre. De må ikke koge ud.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.