Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Champignonpaté
Champignonpaté opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave champignonpaté:
- 80 g løse ris
- 500 g champignon
- 3 løg
- 1 fed hvidløg
- 50 g hasselnødder
- 1 tsk timian
- 50 g smør
- 2 æg
- 2½ dl piskefløde
- 2 tsk groft salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Champignonpaté:
Kog risene efter anvisning på posen (brug evt. en rest fra dagen før). Lad risene køle af.
Hak champignonerne og hasselnødderne groft, hak løgene fint, pres hvidløget og bland det hele sammen med timian.
Brun blandingen i gyldent smør i en pande. Hæld derefter blandingen i en skål.
Tilsæt de afkølede ris, æg, fløde, salt og peber og rør farsen godt sammen.
Fyld farsen i en smurt form, og bag den uden låg midt i ovnen i ca. 60 minutter ved 175°C (alm. ovn).
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.