Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Dhal med Raita
Dhal med Raita opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave dhal med raita:
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Dhal med Raita:
Skyl linserne, og kom dem i en gryde med vandet. Lad dem koge under låg, til de er helt møre og udkogte (ca. 20 minutter).
Sautér løg og aubergine i lidt olie og smør på en varm pande, uden at de tager farve.
Tilsæt hvidløg, karry og tomater.
Kom linserne i sammen med en smule mere vand, og lad det hele koge sammen i 5-15 minutter. Smag til med salt.
Rør yoghurten med agurk (skåret i små tern) og krydderurter.
Servér dahl med raita og evt. en sprød salat eller et lækkert naanbrød.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.