Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Høsttærte med Salvie
Høsttærte med Salvie opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Høsttærte med Salvie:
Skræl squashen, flæk den og fjern kernerne. Riv den og lad den dryppe af på køkkenrulle. Skær svampene i skiver og hak løg og salvie. Steg det hele ved jævn varme i ca. 5 minutter. Lad det dryppe af og svale.
Pisk æggene let sammen med mælk og fløde.
Put dejen i en tærteform. Stik små huller i tærtebunden og forbag den ca. 5 minutter. Læg grøntagerne i, hæld æggemassen på og drys osten over.
Bag tærten til den er gyldenbrun og fast (ca. 30 minutter). Lad den svale af på en rist i ca. 10 minutter inden servering.
NB! Man kan selvfølgelig også bruge en hjemmelavet tærtedej, men jeg synes de færdige man kan købe er supergode, og så bliver madlavningen altså bare så meget nemmere.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.