Madkampen.dk » Ingredienser » Tærtedej

Opskrifter på mad med Tærtedej

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor tærtedej indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Aspargestærte med Skinke

    Rør gæren ud i vand og olivenolie. Tilsæt mel og salt, og rør godt. Del dejen i 4 stykker, og rul dem som pizza bunde, og læg dem på bageplader med bagepapir. Blanchér aspargesene i kogende vand i 2-3 minutter - lad dem dryppe ...


  2. Forårstærte med Røget Laks

    Til 4 personer. Put tærtedejen i et tærtefad (du kan også lave din egen dej selvfølgelig), og prik huller med en gaffel. Bag bunden i ovnen i 10 minutter ved 200°C. Tag bunden ud af ovnen. Læg spinat og laks i tærten, drys med ...


  3. Skinketærte med Spinat & Champignon

    Beklæd en tærteform (30cm) med den færdige tærtedej. Tænd ovnen på 200°C (almindelig). Nip spinaten fri for stilke, og skyl den godt. Damp den i det vand, der hænger ved. Herefter hakkes spinaten groft, og væden presses ud. ...


  4. Bacontærte med Peberfrugt

    Tænd ovnen på 200°C Rul tærtedejen ud og læg den i 2-4 portionstærteforme. Prik bundene med en gaffel og forbag dem ca. 8 minutter. Svits imens bacontern i en gryde ca. 5 minutter. Tilsæt løg og hvidløg og lad det stege...


  5. Spinattærte med Feta

    Optø spinaten og tryk den fri for væde. Skær spinaten lidt igennem. Beklæd tærteformen med dej. Prik bunden med en gaffel og forbag den ved 225°C i 10 minutter. på midterste ribbe i ovnen. Smuldr fetaosten. Tilsæt æg, mæl...


  6. Porretærte

    tærtedej

    Rens porrerne. Skær dem i 3-5cm lange stykker på skrå. Svits porrerne i olie på en sauterpande ca. 10 minutter. Beklæd tærteformen med dejen. Prik bunden med en gaffel og forbag den ved 225°C i 10 minutter på midterste ribbe i...



  7. Kødtærte

    tærtedej

    Svits kød, hakket løg og hvidløg i olie i en bred gryde eller sauterpande, til kødet har delt sig og skiftet farve. Skær peberfrugterne i små tern og tilsæt dem til kødet sammen med krydderier og bouillon. Kog fyldet ind, til ...



  8. Løgtærte

    Beklæd et stort tærtefad med dejen. Pil løgene og hak dem fint. Kog dem klare i fedtstoffet, sval af. Pisk mel, æg og fløde sammen. Tilsæt kommen, salt og peber. Kom løgene i. Fordel fyldet over dejen og drys skinkestrimler ove...


  9. Kyllingetærte med Porre & Bacon

    tærtedej

    Beklæd en tærteform med dejen, tænd ovnen på 180°C. Snit porren i fine ringe, skil ringene ad, så du får fine tynde strimler. Hak løget og peberfrugten fint. Blancher porre, løg, peberfrugt og kyllingetern kort på panden. De...



  10. Laksetærte med Spinat

    tærtedej

    Put tærtedejen i en tærteform. I en gryde svitses spinat og løg indtil løgene er gennemsigtige. Til sidst svites laksen hurtigt med. Herefter hældes det over tærtedejen. Pisk æg og mælk sammen og hæld det over tærten. Bag...



  11. Kalkunquiche med Basilikum

    Sæt ovnen på 200°C. Tryk dejen ud i en smurt tærteform. Tryk kanten godt til. Prik bunden med en gaffel. bag nederst i ovnen ca. 10 minutter, til dejen har fået lidt farve. Pisk imens mælk, æg, sennep og sort peber sammen i en ...


  12. Høsttærte med Salvie

    Skræl squashen, flæk den og fjern kernerne. Riv den og lad den dryppe af på køkkenrulle. Skær svampene i skiver og hak løg og salvie. Steg det hele ved jævn varme i ca. 5 minutter. Lad det dryppe af og svale. Pisk æggene let sam...


  13. Super Hurtig Græsk Tomattærte

    Rul tærtedejen ud og læg den på en bageplade (man kan finde nogle gode, færdige tærtedeje i supermarkederne - men du kan selvfølgelig også lave din egen helt fra bunden). Bøj kanterne op og rynk dem lidt hele vejen rundt, så de...