Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Svampefyldte Peberfrugter
Svampefyldte Peberfrugter opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave svampefyldte peberfrugter:
- 2 skiver fuldkornsbrød
- 1 dl kaffefløde
- 300 g champignon
- 3 forårsløg
- ½ bundt dild
- ½ bundt persille
- 125 g gryére
- 3 spsk olie
- 4 peberfrugter
- ½ tsk salt
- 1/8 tsk hvid peber
- 2 spsk tomatpuré
- 4 spsk grøntsagsbouillon
- 1 dl creme fraiche
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Svampefyldte Peberfrugter:
Skær brødet i tern og lad dem trække i fløden i 30 minutter. Rens svampene og skær dem i små tern. Skyl forårsløgene og skær dem småt ud.
Skyl krydderurterne, tør dem og hak dem fint. Riv osten fint.
Opvarm olien. Steg løg og svampe 3 minutter ved jævn varme. Lad det køle af.
Skyl peberfrugterne og tør dem. Skær et låg af dem i toppen og en tynd skive i bunden på peberfrugterne. Fjern kerner og mellemvægge. Drys dem indvendigt med salt og peber.
Mos brødet med en gaffel. Rør det med 1 spsk tomatpuré. Tilsæt forårsløg, svampe og de hakkede krydderurter. Tilsæt 2/3 af osten. Fyld peberfrugterne, drys resten af osten på og læg låget på. Stil peberfrugterne i en gryde.
Bland bouillon og tomatpuré med creme fraiche og hæld det over. Bring i kog. Kog under låg ved svag varme 30-40 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.