Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Svampenøddepaté
Svampenøddepaté opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave svampenøddepaté:
- 80 g ris
- 3 store løg
- 500 g blandede svampe
- 50 g hasselnødder
- 30 g smør
- 3 fed hvidløg
- 2 store æg
- Et par spsk creme fraiche
- Timian
- 2 tsk salt
- Cayennepeber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Svampenøddepaté:
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Hak løgene fint og svampe og nødder groft.
Steg løg, svampe og nødder i smørret sammen med presset hvidløg.
Bland æggene med creme fraiche og krydderier.
Når fyldet er stegt og al væden er fordampet, blandes alle ingredienserne godt og hældes i en smurt patéform.
Bag patéen uden låg i en times tid ved 175°C
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.