Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Tyrkiske Brød med Bønnefyld & Myntedressing
Tyrkiske Brød med Bønnefyld & Myntedressing opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave tyrkiske brød med bønnefyld & myntedressing:
- Myntedressing:
- 100 g Cheasy 3% salattern
- 2½ dl creme fraiche 18%
- 3 spsk friskhakkede mynteblade
- 2 spsk fintklippet purløg
- 1 dåse hvide bønner
- 2 avokadoer
- 300 g blommetomater
- 1 agurk
- 1 dl fintklippet purløg
- 2 tsk friskpresset limesaft
- 3/4 tsk groft salt
- 6 tyrkiske fladbrød
- 1 icebergsalat
- Pynt:
- Finthakket mynte
- Friskklippet purløg
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Tyrkiske Brød med Bønnefyld & Myntedressing:
Til 4 personer.
Skær avokado, tomater og agurk i små tern. Riv salaten i fine stykker.
Mos osten fint med en gaffel. Vend ost, creme fraiche, mynte og purløg sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 minutter. Smag til.
Skyl de hvide bønner og lad dem dryppe af i en sigte. Vend forsigtigt bønnerne sammen med avokado, tomat, agurk, purløg, limesaft og salt. Smag bønnefyldet til.
Grill fladbrødene øverst i ovnen, så de bliver bløde. Fold brødene midt over 2 gange, så de danner trekanter.
Vend salaten sammen med bønnefyldet og fordel det i fladbrødene. Kom lidt myntedressing på toppen og server resten ved siden af.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.