Opskrifter » Supper » Varme Supper » Jordskoksuppe
Jordskoksuppe opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave jordskoksuppe:
- 500 g jordskok
- 200 g persillerod
- 350 g kartofler
- 1 stort løg
- 2 fed hvidløg
- ½ tsk olivenolie
- 1 liter vand
- 2 grøntsagsbouillonterninger
- 2 laurbærblade
- 200 g kalkunbacon
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Jordskoksuppe:
Grovhak løget og svits det klart.
Grovhak rodfrugterne og hvidløg og svits det med.
Læg en frisk stængel timian (eller 1-2 tsk tørret i en tepose eller lignende) og laurbær ved. Hæld vand ved så det dækker.
Tilsæt bouillonterningerne og lad det småkoge i ca. ½ time.
Blend det hele på nær laurbær og timian. Smag til med salt og peber og lad derefter den blendede suppe simre i ca.10 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.