Opskrifter » Supper » Varme Supper » Fiskesuppe med Karry & Kokosmælk
Fiskesuppe med Karry & Kokosmælk opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave fiskesuppe med karry & kokosmælk:
- 500 g torsk
- 4 storre porrer
- 2 store røde peberfrugter
- 2 grøntsagsbouillonterninger
- 4 tsk karry
- 2 tsk rapsolie
- 2 liter vand
- 2 dåser kokosmælk
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Fiskesuppe med Karry & Kokosmælk:
Til 4 personer.
Rist karryen af i olien.
Tilsæt porreskiver og peberfrugt i grove tern, og svits det lidt med.
Tilsæt vand og bouillonterninger og lad suppen koge ca. 20 minutter.
Tilsæt kokosmælken og torsken (skåret i grove tern). Lad suppen simre (ikke bulderkoge) i ca. 5-8 minutter. Smag til med salt og peber.
Serveres med et stykke godt brød.
Tip! Alle former for hvid fisk kan bruges.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.