Opskrifter » Supper » Varme Supper » Karrysuppe med Chili
Karrysuppe med Chili opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave karrysuppe med chili:
- Olivenolie
- ½-1 tsk karry
- 1 stort finthakket løg
- 2 fed presset hvidløg
- 1 dåse hakkede tomater
- 10 g friskrevet ingefær
- 1 hel finthakket rød chili
- 1 sødt, groftrevet æble
- Ca. 1 liter vand
- 2-3 grøntsagsbouillonterninger
- 3-4 halve henkogte ferskner
- Lidt ferskenlage
- 1/4 liter piskefløde
- 350 g tigerrejer
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Karrysuppe med Chili:
Nok til 2-3 personer.
Svits karryen godt af i olien, og tilsæt herefter løg og hvidløg.
Tilsæt de hakkede tomater, og rør det hele sammen med ingefær, chili og æble. Herefter tilsættes vand og bouillonterninger.
Lad nu suppen komme op at koge. Efter 5 minutter, skrues der ned. De sidste ingredienser tilsættes, og der smages til. Rejerne må ikke komme i for tidligt, da de så bliver hårde og tørre. Fersknerne kan også blive for smattede, hvis de kommes i for tidligt.
Smag til med fløde, og tilsæt evt. lidt mere karry, chili eller ingefær efter smag.
Serveres med et lækkert stykke brød
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.