Madkampen.dk » Ingredienser » Ribsgelé
Opskrifter på mad med Ribsgelé
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor ribsgelé indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Gammeldags Farsbrød med Lækker Sovs
Bland kød, rasp, mælk, æg og krydderier sammen og form det som et brød i et ovnfast fad. Pak baconskiver rundt om brødet. Steg farsbrødet i ovnen i 15 minutter ved 225°C Opvarm imens bouillon og fløde, jævn det med en smørbo...
-
Hurtig Jordbærtærte
6-8 personer. Smuldr mazarintærterne med chokolade ned i et tærtefad. Pres dem sammen. Bag bunden i ca. 12 minutter i en 200°C varm ovn til den er gylden. Riv chokoladen over kagen, og sæt kagen i ovnen i cirka 1 minut, så cho...
-
Rødkålssalat med Druer & Figner
Del rødkålen i 2 og skær de yderste blade og midten fra. Snit rødkålen meget fint (enten med en skarp kniv eller på et mandolinjern). Varm appelsinsaften med æbleeddike og ribsgelé til geléen er smeltet. Tilsæt lidt salt og ...
-
Jordbærtærte
Rør ingredienserne til mørdejen sammen - du må ikke arbejde for meget med den - stilles på køl i 1 time. Dejen rulles og lægges i et tærtefad. Ingredienserne til marcipanfyldet blandes sammen, og lægges ovenpå mørdejen. Bage...
-
Forloren Hare II
Lad brødet suge i fløden. Rør kødet med raspblandingen, mineralvand, sennep, enebær, salt og peber. Skær 3 af baconskiverne i strimler og svits dem på en tør, varm pande. Pil og hak løgene og svits dem med baconen. Rør blanding...
-
Forloren Hare I
Tag en skål og bland de 2 slags fars sammen. Tilsæt æg, salt og peber. Kom lidt mel (ikke for meget) i farsen. Hæld farsen ud på bordet, og bland baconternene i. Rul farsen som du ønsker haren skal se ud, og tril den derefter me...
-
Kirsebærtærte
Varm ovnen til 225°C. Smør 3 stykker bagepapir med fedtstof og spray dem med lidt vand. Optø dejen og rul den ud på et let melet bord. Skær 3 rune bunde ud (20 cm i diameter). Placér butterdejsbundene på bagepapiret. Bag hver bund ca...